Életmód-tanácsadás, alakformálás, fogyás, diéta, vibrotréner, személyiedzés, Flabélos, TRX, Kettlebell, jóga.

Kedvencek közé

2020. Július 14. Kedd - &Őrs

Mi a karmafeloldás?

Mi a karma? Mire jó a karmafeloldás? Mit eredményez a karma feloldása? Milyen kérdésekre adhat választ egy karma asztrológiai-elemzés? Elkerülhetetlen Sors vagy szabad akarat? Karmafeloldás trénin tematika.

Mi a REIKI?

A REIKI kézrátételes gyógymód, mely több ezer éves múltra tekint vissza. A REIKI elnevezés 2 japán szóból ered, az egyik: rei, mely Univerzális Szellemet jelent, a másik Életerő energia, ez a ki. A REIKI univerzális energia, mely a kozmikus és az életerő energia kiegyensúlyozását célozza meg, a gyógyító tudatosság alapján.

Glutathion

Glutathion     Az L-glutation az egész élővilágban gyakorlatilag minden sejtben megtalálható általános redox funkciókat tölt be. Antioxidánsként szabadgyökökkel reagál, védi a sejteket a radioaktív- és az UV-sugárzástól a vírusos fertőzésektől a környezet méreganyagaitól, nehézfémektől illetve az oxidatív stressz okozta károsodásoktól.   A glutathion fontos szerepet játszik a méregtelenítő folyamatokban azáltal hogy...

Homeosztázis

Mi a homeosztázis   Definíció: Az élő szervezetnek a változó külső és belső körülményekhez való alkalmazkodó képessége, amellyel önmaguk viszonylagos biológiai állandóságát biztosítják. A belső környezet dinamikus állandósága és stabilitása alatt a megfelelő tápanyag-ellátottságot, a légzési gázok szükséges mennyiségét és minőségét, a testfolyadékok megfelelő mennyiségét, minőségét (térfogat, ionösszetétel,...

Az emberi szervezet

Sajnos az elején egy tényt axióma szerűen el kell fogadnunk: az emberi szervezet egy olyan rendszer, ami a homeosztázisra - azaz egyfajta belső állandóságra, egyensúlyra -  törekszik. Az ember kifejlődése során a túlélésre rendezkedett be. Az emberi szervezetet működtető biokémiai folyamatok a túlélést szolgálják, és ezt úgy érik el, hogy igyekeznek mindig olyan "önszabályozó működésre", amivel egyfajta dinamikus állandóságot érnek el.

Az Aroma Touch masszázsról

  A doTerra (Föld Ajándéka) CPTG Certifikált Tiszta Terapeutikus Osztályú esszenciális olajok, melyet a világon fellelhető legmagasabb szintű terápiás hatással rendelkező olajként ismertek el, ezért vezető szerepet tölt be a pozitív egészség megőrzési alternatívákban. A doTerra hitvallása a magas minőségi szinvonalú esszenciális olajok tudatos felhasználása az emberek mindennapos egészségügyi gondjainak megoldására.
Első oldal   Előző oldal    …  13 14 15 16 17 18 19 20 21  …    Következő oldal   Utolsó oldal

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre,

hogy elsőként értesülj az újdonságokról, akcióinkról, próbalehetőségekről!

Szótár

Glikémiás Index

  A glikémiás index (rövidítve: GI) az egyes élelmiszerek vércukoremelő képessége a szőlőcukorhoz... Tovább