Önismeret

Kedvencek közé

2024. Június 12. Szerda - Villő

Önismeret

Önismeret

KARMAASZTROLÓGIA

Mi a karmafeloldás?

Karma feloldás, karma asztrológia Gödöllőn.

Mi a karma? Mire jó a karmafeloldás? Mit eredményez a karma feloldása? Milyen kérdésekre adhat választ egy karma asztrológiai-elemzés? Elkerülhetetlen Sors vagy szabad akarat? Karmafeloldás trénin tematika.

 

Mindenkinek vannak visszatérő problémái, amelyeket mindig próbál megoldani aztán újra és újra konokul előjönnek. Ezeknek a problémáknak a gyökerét tárjuk föl együtt és kiiktatjuk az eredményt nem segítő, már túlhaladott megoldási sémákat.
Az egyedülálló, speciális tréning során a résztvevő tudatosítja régi és már gátló beidegződéseit, új mintákat kap, amivel megtöri, feloldja múltból hozott karmájának kötöttségeit. Közelebb jut a jelenhez, jelenlegi életfeladatához – tulajdonképpen önmagához.
 

Mit eredményez a karma feloldása?
 

A karma feloldásához sem asztrológiai, sem más speciális előképzettség nem szükséges, csak az, hogy kész legyél tenni valamit saját érdekedben s ennek során szembenézni önmagaddal. A múltból hozott karma kötöttségeiben következik be oldódás, amint rálátsz arra, hogy ezeket hogyan lehet megbontani, s hogyan fordulhatsz inkább a jelen felé. Nemcsak a téves beidegződések elengedése és a belső harmónia növekedése jelent fontos eredményt, hanem az is, hogy megváltozik a többi emberhez való hozzáállásod, magabiztosabb leszel, stabilabb meggyőződéseidben, s végső soron: sikeresebb a mindennapi életben.
 

Milyen kérdésekre adhat választ egy karma asztrológiai-elemzés?
 

A születési horoszkóp térképként szolgál a hozzáértő asztrológus számára, mely feltárja a korábbi életeinkből hozott karmánkat (az eddig már megtanult „leckéket”, eredményeinket, jutalmainkat), és ami ennél is lényegesebb: megismerhetjük jelenlegi inkarnációnkban vállalt karmikus életfeladatunkat, küldetésünk célját, azt a spirituális utat, amit lelkünk már előre kiválasztott.
 Pontosan látható, hol akadtunk el, milyen területeken kell még tovább fejlődnünk.
Megismerhetjük, hogy tehetségünket, kapott adottságainkat mely életterületeken tudjuk kamatoztatni a számunkra örömet hozó életfeladatunk, hivatásunk beteljesítéséhez.
A születési képletünk feltárja, melyek azok a korlátaink, amelyekről úgy véljük, hogy a külvilágból érkeznek, és kívülről akadályoznak bennünket, de valójában mi magunk állítottunk fel a félelmeink miatt.
Megismerhetjük, hogy partnerünkkel, gyermekeikkel, barátainkkal vagy éppen főnökünkkel mi a dolgunk, feladatunk, és hogyan tudunk javítani kapcsolatainkon.

 

Elkerülhetetlen Sors vagy szabad akarat?
 

A karma asztrológia szerint életünk útját, jövőnket nem a Sors előre megírt könyvéből kell kikeresnünk, ahol előre megmondják, hogy pontosan és elkerülhetetlenül mi fog történni velünk vagy szeretteinkkel. Vannak előre vállalt feladataink, korábbi tetteinknek vannak elkerülhetetlen következménye, ami kihat mostani életünkre. Azonban tudatossággal, bátorsággal, kellő önismerettel, nyitottsággal, fejlődésre való hajlandóságunkkal életünket mi magunk befolyásoljuk és irányítjuk; sok eseményt, kapcsolatot mi magunk alakítunk éppen ebben a pillanatban is gondolatainkkal, érzéseinkkel, vágyainkkal, szavainkkal, tetteinkkel.
Egy előrejelzésből kiolvasható, ha egy új partnerrel fogunk megismerkedni adott időn belül. De rajtunk múlik, hogy a kapott lehetőséggel mihez kezdünk: akarunk-e egyáltalán új kapcsolatba bonyolódni vagy éppen lelkünk még nem áll készen a megnyílásra. A partnerünk is szabad akarattal rendelkezik: ha ő nem akarja, esetleg fél a kapcsolattó, mert érzi a karmikus tartozás súlyát, nehézségeitől megriadhat, és dönthet úgy, hogy nem vállalja, ő sem áll még készen. Ezzel egy későbbi időpontba tolja ugyan, de az újratalálkozás elkerülhetetlen.

A választás a miénk: a szeretet és a megbocsátás mellett döntünk-e, hajlandók vagyunk-e változtatni és kilépni a megszokott komfort-zónánkból, és ezzel a fejlődést választani, egy jobb „Sorsot írni”magunknak, vagy kitartunk makacsul a régi, megszokott berögződéseink mellett… Tehát a döntés rajtunk múlik.
Ha teljesebb életre vágysz és készen állsz megismerni önmagad, szeretettel várom jelentkezésed! A csoda benned van, valósítsd meg önmagad!

KARMAFELOLDÁS TRÉNING GÖDÖLLŐN

Karmafeloldás tematika

I. A reinkarnáció. A  karma, életút, sors, szabad akarat és a holdcsomópontok fogalma. Jelenlegi életünket  meghatározó személyiségjegyek. Az előző életből hozott feladat ismertetése.

HÁZI FELADAT: 1. Önmagad szeretete, elfogadása ( megerősítések, gyakorlatok  )
                               2. A hozzád közel állók karmájának feltérképezése. Hogyan és miben segítenek neked a családtagok, barátok, stb. ?
                               3. Az előző életből hozott tulajdonságok, személyiségjegyek, szituációk  szintjének beazonosítása a jelenlegi életben

II. Jelenlegi életfeladat ismertetése. Az 5 fő életterület (önmagad, párkapcsolat, munka, otthon, gyerek) ismertetése a jelenlegi életben.
HÁZI FELADAT: 1. További megerősítések( önmagad szeretete és elfogadása )
Célkítűzés az egyes életterületekre. Vizualizáció, megerősítések, gyakorlatok.
Jelenlegi életfeladat szintjének beazonosítása a jelenlegi életben.

III. Kártékony bolygók életterülete.  Pozitív megélés, teremtő vizualizációs gyakorlatok.
Pozitív  jövőkép felvázolása.
HÁZI FELADAT: Pozitív megélést, teremtést elősegítő gyakorlatok. ( a kártékony bolygók életterületein )

IV. Karmafeloldás 10 lépésben- a módszer ismertetése
HÁZI FELADAT: napló vezetése, a karmafeloldó módszer gyakorlása

 V. Gyakorlás, ismétlés, válasz a felmerülő kérdésekre
 

Karmafeloldás, karma asztrológia Gödöllőn:

Joósz Andrea +36 20318 4749

EGYÉB VÁLASZTHATÓ ELEMZÉSEK:
Életút elemzés 90 perc
Párkapcsolati tanácsadás 90 perc
Asztrológiai önismeret 90 perc
Gyermekhoroszkóp 45 perc
Anyagi lehetőségek 45 perc
Egészség asztrológia 45 perc
Nehéz döntés 45 perc
Lelki megrázkódtatás 45 perc
Szolár ill. lunár horoszkóp 90 perc


Vissza a főoldalra

Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék:

Kommentek


Gray Cook: A mozgás alapelvei - Funkcionális Mozgásminta Szűrés

 Vannak általános igazságok és alapelvek, melyeknek minden olyan filozófia, program vagy rendszer építőköveit kellene alkotniuk, mely fizikális fejlesztéssel vagy rehabilitációval foglalkozik: 1.Nem tudjuk magunkat, vagy másokat jobban fejleszteni, mint a természet.  2. Biztonságosabban és gyorsabban tudjuk magunkat, vagy másokat fejleszteni,...

10 ok, amiért érdemes 50 felett is edzeni

 Az 50 éven felülieknek sem szabad abbahagyniuk a rendszeres edzést, mert az öregedéssel járó  különböző problémák miatt egyre gyakrabban szorulnak gyógy-szeres kezelésre, egyre több időt kell orvosnál tölteni és egyre jobban csökken az életminőség is. Egyértelműen az a konklúzió vonható le, hogy...

Guggolj elöl tartott súllyal!

Az ágyéki gerincszakasz fájdalma a guggolás esetében is három fő okra vezethető vissza: a forgatónyomaték (előrehajlás), a kompresszió(nagy  gerincterhelés) és a flexió (hajlítás).  Az elöl tartott súllyal végzett guggolás a jellegéből fakadóan biztonságosabb, mint a háton tartott...

A helyes légzés fontossága az edzéseken

 Ebben a cikkben szeretném Veletek megértetni, hogy edzéseiteken és a mindennapjaitokban egyaránt  mennyire fontos és alapvető a helyes légzéstechnika. A helytelen légzés hosszútávon az ízületi láncolaton belül  az alsóháti szakasz hajlítását eredményezi a csípő hajlítása helyett,...

A kockás hasizom titka

Lehetséges gyors fogyás a hasról ? Az egyik leggyakoribb kérdés: hogyan fogyhatnék csak a hasamról, csak a csípőmről,csak a combomról? Milyen válaszokat kapnak az érdeklődők? Sok felülést és hasizomgyakorlatokat kell csinálni. Olyan gépeket kell használni, amelyek specifikusan a hasizmot erősítik (némely tévében rendelhető gépet kifejezetten ezzel reklámoznak!) Olyan eszközöket kell használni, amelyek elektromosan...

Teremtsd meg vágyott körülményeidet ! 1. rész

Ebben a cikksorozatban szeretném megmutatni neked  a csodálatos élethez vezető utat. Az egész sokkal egyszerűbb, mint hiszed és amint megérted, miként működik az élet és a benned lakozó erő, képessé válsz arra, hogy megtapasztald a létezés varázsát a maga teljességében-és akkor valóban csodálatos életed lesz !
  1 2 3 4 5  …    Következő oldal   Utolsó oldal

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre,

hogy elsőként értesülj az újdonságokról, akcióinkról, próbalehetőségekről!

Szótár

Intermuszkuláris koordináció

Az izmok egymás közötti összhangja, együttműködő képessége. Tovább