Életmód-tanácsadás, alakformálás, fogyás, diéta, vibrotréner, személyiedzés, Flabélos, TRX, Kettlebell, jóga.

Kedvencek közé

2022. Június 25. Szombat - Vilmos

Csinálj paradicsomkúrát!

  Az igazi, leveses, kissé fanyar ízű paradicsom idénye lassan elérkezik, ezért ebben az időszakban érdemes a paradicsomkúrába belefogni. A piros, nap érlelte zöldség segítségével néhány nap alatt akár három kiló súlycsökkenést is elérhetsz.  

Ezért fogyassz zabkorpát

A Zabkorpa a legismertebb élelmi rostban gazdag tápanyagaink egyike, mely alkalmas a rosthiányos táplálkozás kialakulásának megelőzésére. Sokoldalú élettani hatása segít az egészséges táplálkozás kialakításában, ezáltal egészségünk megőrzésében. Csökkenti a koleszterinszintet, védi a gyomor és a bél nyálkahártyáját, segít a bélrenyheség megszüntetésében. Gátolja a zsírok és a szénhidrátok felszívódását, így...

Fogyassz licsit!

A licsit főként a nyári hónapokban élvezhetjük. Számos egészségügyi hatása ismert, finom, lédús, egzotikus gyümölcs. A licsi gyümölcsöt durva, piros, eltávolítható héj borítja, belül azonban áttetsző, fehér, édes, lédús a húsa. A licsi gyümölcsnek igen figyelemreméltó a tápértéke. C-vitaminban gazdag, 100 grammonként 72 mg C-vitamint tartalmaz.

Izomláz ellen a házipatikából

Egyetlen könnyű mozdulat, mégis pokolian fáj. Ismerős az érzés ugye? Sportolás, vagy fizikai munka végzése után mindannyian találkoztunk már az izomláz kellemetlen érzésével, melynek kialakulásában több tényező is szerepet játszik.

Mi a meditáció

  Ahogy mondják, a meditáció jót tesz a testnek és léleknek. Ugyanakkor egyre gyakoribb módja a különféle egészségügyi problémák kezelésének. Nem tisztázott, milyen változásokat okoz a meditáció az emberi testben, gyakorlása számos tanulmány szerint hatásos módszer a stressz levezetésének és a szorongás okozta fizikai mellékhatások leküzdésének.

Jin Jang jóga

,,A jin-jang jóga önmagában egy stílus!" - véli Simon Low, aki egyike Anglia vezető, s egyben legtapasztaltabb és legnépszerűbb jógaoktatóinak. Egyedi és személyes stílust alakított ki, 17 éve oktat jógát, változatos, koncentrált és szórakoztató foglalkozásokat tart.
Első oldal   Előző oldal    …  17 18 19 20 21 22 23 24 25   Következő oldal   Utolsó oldal

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre,

hogy elsőként értesülj az újdonságokról, akcióinkról, próbalehetőségekről!

Szótár

Antimikrobiális

Az antimikrobiális az anyag azon tulajdonságát jelenti, hogy képes elpusztítani vagy inaktiválni a mikrobákat,... Tovább