Mi az az Aroma Touch Masszázs? Mi az az Aroma Touch Technika? Aroma Touch Masszázs Gödöllőn.

Kedvencek közé

2021. Október 25. Hétfő - Bianka

Az Aroma Touch masszázsról

Aroma Touch Masszázs Gödöllőn

  A doTerra (Föld Ajándéka) CPTG Certifikált Tiszta Terapeutikus Osztályú esszenciális olajok, melyet a világon fellelhető legmagasabb szintű terápiás hatással rendelkező olajként ismertek el, ezért vezető szerepet tölt be a pozitív egészség megőrzési alternatívákban. A doTerra hitvallása a magas minőségi szinvonalú esszenciális olajok tudatos felhasználása az emberek mindennapos egészségügyi gondjainak megoldására.


 

Ezen a filozófián alapul az  AROMA TOUCH TECHNIK, melynek alkalmazásával az olajok jótékony hatása maximálisan kiteljesedik.

  

A technika négy szervezeti állandó megszólítására lett megalkotva: a stressz, méreganyagok jelenléte, a gyulladás válasz és a vegetatív egyensúly vesztés. Felismerve, hogy ezek a test betegségeinek legáltalánosabb alaptényezői, az Aroma Touch Technikát ezeknek a szervezeti állandók kezelésére és a test egyensúlyi állapotának, homeosztázisának visszaállítására dolgozták ki.

Az Aroma Touch masszázs lépései és a felhasznált doTerra CPTG esszenciális olajok: 

 

1. Aroma Touch masszázs első lépés: stresszkezelés

 

Felhasznált olaj: Balance esszenciális olajkeverék.

Ez a szabadalmaztatott olajkeverék lucfenyő, rózsafa,fenyőtömjén és a kék varádics keveréke,mely meleg fás és föld illatával a központi idegrendszerre gyakorolt nyugtató hatása által jóléti érzetet teremt, megnyugtat és elősegíti a szervezet különböző rendszereiben  a kiegyensúlyozottság állapotának létrejöttét.

Felhasznált olaj: Levendula: enyhülést hoz, elősegíti a relaxációt. 

A testre hagyakorolt nyugtató hatása és hangulatjavító hatása teszi tökéletessé.

A stressztűrő képesség csökkenése "rá van írva" a gerincre, a feszült életet élő embernek a gerincizmai is feszesek. A feszes gerinc következtében csökken a fizikai és lelki alkalmazkodóképesség a világ kihívásaival szemben, romlik a belső szervek vegetatív beidegzésének harmóniája.


2. Aroma Touch Masszázs második lépés: immuntámogatás


Felhasznált olaj: Teafa 

Esszenciális olaj: baktérium, csiraölő és tisztító képessége révén támogatja az immunrendszert és segíti a test visszatérését a homeosztázis állapotába


Felhasznlt olaj: On Guard 

Esszenciális olajkeverék: a vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és a rozmaring együttes hatása adja az On Guard immunerősítő hatását. Bársonyos illatú, édes, fűszeres jegyekkel és egy leheletnyi citrussal. Tudományosan bizonyított tény, hogy a citrus olajak tudják a leghatásosabban legyőzni a baktériumokat, vírusokat és a penészt.

Az immunrendszer hatékonyságának alapvető befolyásoló tényezője és "indikátora" a lelki -szellemi egyensúly, ezért a stressz helyzetek- és tényezők tudatos és energetikai feloldása, konfliktus kezelési stratégiák alkalmazása, gondolkodási kultúra fejlesztése energetikai megközelítéssel, oldódási pontok keresése nagymértékben hagyja érvényesülni az öngyógyító rendszer - immunrendszer működését.


3. Aroma Touch Masszázs harmadik lépés: keringés javítás


Felhasznált olaj: Aromatouch 

Esszenciális olajkeverék melynek összetevőit a ciprus, majoranna, bazsalikom, levendula éa a grapefruit a szöveti irritációk csillapítására és a keringés javítására használjuk. Segíti az izomfájdalmak, izületek gyógyulását és oldja a feszüléseket és a görcsöket.


Felhasznált olaj: Deep Blue 

Eesszenciális olaj, mely izomfájdalmak és más testi panaszok enyhítésére szolgál. Kizárólag bőrre alkalmazható. A Deep Blue hatékony válasz a gyulladásokra különleges alkotó elemei miatt, mint a kúszó fajdbogyó, kámfor, borsmenta, kék varádics, kék kamilla, olasz szalmagyopár, oszmantusz.


4. Aroma Touch Masszázs negyedik lépés: homeosztázis


Felhasznált olajok: Vadnarancs és Borsmenta

Esszenciális olaj ahol a vadnarancs megemeli a glutathionként ismert kritikus antioxidáns szintet és igy a test immunvédelmét erősíti. A borsmenta enyhíti a diszkomfort érzést, kellemes, hűsítő érzést ad. Nagyon sokrétű értékes olaj.


A kezelést  háton, talpon és tenyereken végezzük.
A kezelés ideje 80 perc

 

Aroma Touch Masszázsra időpont kérhető: Szilvia 70/332-7224
 

Ossza meg!

Vissza: Wellness
címkék:

Kommentek


Gray Cook: A mozgás alapelvei - Funkcionális Mozgásminta Szűrés

 Vannak általános igazságok és alapelvek, melyeknek minden olyan filozófia, program vagy rendszer építőköveit kellene alkotniuk, mely fizikális fejlesztéssel vagy rehabilitációval foglalkozik: 1.Nem tudjuk magunkat, vagy másokat jobban fejleszteni, mint a természet.  2. Biztonságosabban és gyorsabban tudjuk magunkat, vagy másokat fejleszteni,...

10 ok, amiért érdemes 50 felett is edzeni

 Az 50 éven felülieknek sem szabad abbahagyniuk a rendszeres edzést, mert az öregedéssel járó  különböző problémák miatt egyre gyakrabban szorulnak gyógy-szeres kezelésre, egyre több időt kell orvosnál tölteni és egyre jobban csökken az életminőség is. Egyértelműen az a konklúzió vonható le, hogy...

Guggolj elöl tartott súllyal!

Az ágyéki gerincszakasz fájdalma a guggolás esetében is három fő okra vezethető vissza: a forgatónyomaték (előrehajlás), a kompresszió(nagy  gerincterhelés) és a flexió (hajlítás).  Az elöl tartott súllyal végzett guggolás a jellegéből fakadóan biztonságosabb, mint a háton tartott...

A helyes légzés fontossága az edzéseken

 Ebben a cikkben szeretném Veletek megértetni, hogy edzéseiteken és a mindennapjaitokban egyaránt  mennyire fontos és alapvető a helyes légzéstechnika. A helytelen légzés hosszútávon az ízületi láncolaton belül  az alsóháti szakasz hajlítását eredményezi a csípő hajlítása helyett,...

A kockás hasizom titka

Lehetséges gyors fogyás a hasról ? Az egyik leggyakoribb kérdés: hogyan fogyhatnék csak a hasamról, csak a csípőmről,csak a combomról? Milyen válaszokat kapnak az érdeklődők? Sok felülést és hasizomgyakorlatokat kell csinálni. Olyan gépeket kell használni, amelyek specifikusan a hasizmot erősítik (némely tévében rendelhető gépet kifejezetten ezzel reklámoznak!) Olyan eszközöket kell használni, amelyek elektromosan...

Teremtsd meg vágyott körülményeidet ! 1. rész

Ebben a cikksorozatban szeretném megmutatni neked  a csodálatos élethez vezető utat. Az egész sokkal egyszerűbb, mint hiszed és amint megérted, miként működik az élet és a benned lakozó erő, képessé válsz arra, hogy megtapasztald a létezés varázsát a maga teljességében-és akkor valóban csodálatos életed lesz !
  1 2 3 4 5  …    Következő oldal   Utolsó oldal

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre,

hogy elsőként értesülj az újdonságokról, akcióinkról, próbalehetőségekről!

Szótár

Antimikrobiális

Az antimikrobiális az anyag azon tulajdonságát jelenti, hogy képes elpusztítani vagy inaktiválni a mikrobákat,... Tovább