Életmód-tanácsadás, alakformálás, fogyás, diéta, vibrotréner, személyiedzés, Flabélos, TRX, Kettlebell, jóga.

Kedvencek közé

2020. Június 7. - Róbert

Antimikrobiális

Az antimikrobiális az anyag azon tulajdonságát jelenti, hogy képes elpusztítani vagy inaktiválni a mikrobákat, mint pl. baktériumokat, gombákat (ideértve a penészgombákat) és vírusokat.

Csakraerősítő gyakorlatok

Az egészséges és tiszta energiarendszer feltétele a jól működő csakrarendszer. Minden csakrának megvan a maga feladata,mind testi,mind szellemi,és mind lelki szinten. Ha csakránk megfelelően működik,a testünkben az energia megfelelően jól áramlik,akkor kiegyensúlyozottan,hamónikusan,egészségesen tudunk élni.

8+1 meggyőző érv, hogy miért tartsd távol magad a „fogyókúráktól”?

Hogy miért tartsd távol magad a „fogyókúráktól”? Azért, mert lassíthatják az anyagcserét, felemésztik az izmaid, elősegítik a zsírfelhalmozódást és gátolják a zsírégetést, csökkentik a pajzsmirigyműködést, stb. Olvass tovább bővebben a 8+1 meggyőző érvről!

Neuromuszkuláris kapcsolatok

A mozgást vezérlő központi idegrendszer és a működő izmok közötti (röviden: izom-ideg) kapcsolatok összefoglaló elnevezése.

Intermuszkuláris koordináció

Az izmok egymás közötti összhangja, együttműködő képessége.

Központi izmok

Core muscles (angol). A törzs mozgás közbeni megtámasztását és stabilitását szolgáló, a test középső részén található izmok elnevezése. Anatómiailag ide sorolhatók a hasizmok (egyenes, külső és belső ferde, haránt), a felületes és mély hátizmok többsége (m. erector spinae, m. transversospinalis), valamint a csípő és a medencefenék izmainak egy része.  
Első oldal   Előző oldal    …  11 12 13 14 15 16 17 18 19  …    Következő oldal   Utolsó oldal

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre,

hogy elsőként értesülj az újdonságokról, akcióinkról, próbalehetőségekről!

Szótár

Glutathion

Glutathion     Az L-glutation az egész élővilágban gyakorlatilag minden sejtben megtalálható... Tovább