Életmód-tanácsadás, alakformálás, fogyás, diéta, vibrotréner, személyiedzés, Flabélos, TRX, Kettlebell, jóga.

Kedvencek közé

2020. Július 14. Kedd - &Őrs

Romlik az izomműködés a triklozán hatására?!

Számos kozmetikai termékben, fogkrémben, szappanban megtalálható a fertőtlenítő hatású triklozán adalék, amely jelentősen rontotta az izomfunkciókat állatkísérletekben. Egy tanulmányban egereken és halakon tesztelték a baktérium- és gombaölő tulajdonságú szintetikus vegyületet.

Mítoszok az öregedésről

Az öregedés az élet természetes velejárója. Más kérdés, hogy megöregedni manapság egészen egyszerűen nem divat. Az öregedéstől való félelemre pedig gyakorlatilag iparág épült, tudományosnak tűnő magyarázatokkal, öregedésmítoszok százaival. 

Nyári főzés, tárolás - fontos szabályok!

A nyári meleget és a friss tápanyagokat a baktériumok is kedvelik, ezért fokozottan ügyelnünk kell a főzés és tárolás körüli higiéniára. Ne vegyük félvállról az élelmiszer-biztonsági rendszabályokat.

Ennyi volna a boldog párkapcsolat titka?

A női lélek csupa szeszély. Valóban így van, vagy csak a férfiak nem veszik észre a legegyszerűbb dolgot, amit tehetnek? Megértés és együttérzés kell a nőknek!

Csokis mentás fagylalt

Lehet, hogy most is éppen egy fagylaltkelyhet kanalazol, miközben a neten böngészel... Tökéletes nyári hűsítő desszert a csokis mentás fagyi, melyet nagyon könnyen elkészíthetsz otthon te magad is, így biztosítva a minőségi alapanyagokat. 

Hurrá! Végre mezítláb!

Emlékeztek még amikor gyermekként mezítláb szaladgáltunk mindenhová? De jó érzés is az! Te mikor jártál utoljára mezítláb a fűben, a homokban? Túl a felszabadult érzésen, az egészségre is kiváló hatással van a mezítláb járás. 
Első oldal   Előző oldal    …  15 16 17 18 19 20 21 22 23  …    Következő oldal   Utolsó oldal

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre,

hogy elsőként értesülj az újdonságokról, akcióinkról, próbalehetőségekről!

Szótár

Kettlebell

A kettlebell vagy girja egy hagyományos orosz öntöttvas súly, úgy néz ki, mint egy füles ágyúgolyó. Az 1986-os... Tovább