Életmód-tanácsadás, alakformálás, fogyás, diéta, vibrotréner, személyiedzés, Flabélos, TRX, Kettlebell, jóga.

Kedvencek közé

2022. Június 25. Szombat - Vilmos

Mobil egészségügyi alkalmazások

  Az okostelefon alkalmazások igen hasznosak. Napjainkban pedig már egészségügyi alkalmazások is használhatók a mobilokon, melyekkel a páciensek azért élnek, hogy egészségük iránt nagyobb felelősséget vállaljanak, kitöltsék az egészségügyi ellátásban keletkező esetleges hézagokat és ellenőrizzék egészségüket specifikus szemszögből.

Játssz a havi bérletekért!

Az Exa Stúdió és a HS Sport- és Szabadidőközpont közös Facebook játékában értékes havi bérleteket nyerhetsz. Ezért mit kell tenned? Keresd a játékot a Facebook oldalon, válaszolj a kvízjátékban feltett kérdésekre, így esélyessé válsz a következő havi bérletek egyikére: 1 havi Fegyencedzés bérlet 1 havi Spinning bérlet 1 havi Flabélos mozgásterápiás bérlet  1 havi RITA 3D vibrációs edzés bérlet       

Ne dobd be a törölközőt! SPORTOLJ!

Ha problémáik vannak, és nem találunk megoldást, könnyen eljuthatunk ahhoz az érzéshez, hogy legszívesebben bedobnánk a kártyáinkat és egyszerűen kiszállnánk a játékból, ám a sport ebben is segít!

Kezdj el élni - avagy okok hogy mozogj!

Senkit nem lehet erőszakkal mozgásra bírni. Ez az elhatározás vagy megszületik valahol mélyen, ahonnan soha többé nem lehet kiirtani, - és majd a tapasztalás, hogy milyen jó a sport, még mélyebbre ereszti a gyökereket -vagy pedig a felületes indíttatások nyomán ki is hal. 

A Te szívverésed normális?

Figyeljük meg, hányszor ver a szívünk percenként - a normális szívverés az egészséges életvitel alapja. A szívritmus azt jelenti, hányszor ver percenként a szív. Átlagosan 70-75 dobbanás történik percenként, de 60 és 100 között minden szám normálisnak tekinthető. A rendszeres szívverés elengedhetetlen a szervezet jóléte szempontjából. A szív egészségét nem véletlenül használják az egyén általános egészségének mérésére. 

Több mint játék: görkorcsolya

  A görkorcsolya nagyszerű formája az aerobicnak és megmozgatja azokat az izmaid is, melyeket normál esetben nem is használnál. Sőt! Javítja és erősíti a fenék izmokat és a felső combot egészen a térdekig. Ezen felül a karodon lévő izmok és a vállad is erősödik, amikor előre lendíted, hogy lendületet vegyél. Íme, néhány hasznos tudnivaló, a görkorizáshoz!  
Első oldal   Előző oldal    …  18 19 20 21 22 23 24 25   Következő oldal   Utolsó oldal

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre,

hogy elsőként értesülj az újdonságokról, akcióinkról, próbalehetőségekről!

Szótár

Központi izmok

Core muscles (angol). A törzs mozgás közbeni megtámasztását és stabilitását szolgáló, a test középső... Tovább