Életmód-tanácsadás, alakformálás, fogyás, diéta, vibrotréner, személyiedzés, Flabélos, TRX, Kettlebell, jóga.

Kedvencek közé

2022. Június 25. Szombat - Vilmos

Vedd elő a gyerekkorod és ugrálókötelezz!

    Ugye hogy ugye! Fura mód a gyerekkorral feledésbe merült, pedig igen sok jótékony hatása és előnye van többek között a fogyni vágyó felnőttek legnagyobb örömére. Ugrálókötelezz, mert a keringésre gyakorolt hatása kiváló! Erőnléti edzés során pl. használják a birkózók és az ökölvívók. A fáradtság első jeleként megbomlik a koordinációs képesség, és a gyakorlatsor elakad, leáll, ezért nem lehet túlhajtani a sportolót. 

Sport és zene

  Gyakran ajánlják a sportolóknak, hogy hallgassanak zenét a verseny előtt. Ha kérdezik miért, akkor ezt a választ kapják: - jobban tudják szabályozni a figyelmüket - általa javulhat a teljesítményük - megnő a koncentráció szintje - a hangulatukra is jó hatással van (pozitív állapotot teremt) - valamint a csoport összetartozást is erősítheti (Sose becsüld le a csapatok indulójának jelentőségét!)

Miért jógázz, milyen hatásai vannak a jógának?

A jóga művelője a jógi (szanszkritül a férfi jógikat joginnak, a női jógikat pedig jogininek is nevezik). A jóga célja a testi és a szellemi erők felébresztése. Eszerint alapvetően kétféle jógát különböztetünk meg: testi és szellemi jógát. A jógának több változata ismert, amelyeket a különböző személyiségtípusokhoz fejlesztettek ki. Indián kívül először a hatha jóga vált népszerűvé a 20. századi nyugati világban, ma már...

A futás egyensúlyban és optimistán tart

  Semmi nem ad olyan szabadságérzetet mint a futás. Önerődből szembeszállni a természetei elemekkel és viszonyokkal, elhagyni a gondolatokat, túllendülni a fájdalmon átesni  minden holtponton... A futás javítja az állóképességet, növeli a tüdőkapacitást, segít az ideális testsúly elérésében és szintentartásában, és fiatalon tart testben és lélekben.

Fegyencedzés - azaz edzés saját testsúllyal

Hódít a saját testre alapozó gimnasztika, és aki egyszer belekóstol ebbe az edzésformába, a későbbiekben biztos elkerüli az edzőtermek világát. Ez egy olyan ókori gyökereken alapuló edzésmódszer és egy filozófiai irányzat is egyben, ahol megszabadulhatsz fizikai és lelki korlátaidtól. Természetes mozgásokkal dolgozhatsz, ezáltal végre használatba veheted tested arra, amire teremtetett.

Hosszú élet mediterrán diétával

Hosszú és békés, nyugodt életre vágysz? Szeretnél diétád során is változatosan enni? Nem veted meg a tenger gyümölcseit, a vörösbort, valamint a magas kakaótartalmú étcsokoládét? A mediterrén diétát neked találták ki!
Első oldal   Előző oldal    …  19 20 21 22 23 24 25   Következő oldal   Utolsó oldal

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre,

hogy elsőként értesülj az újdonságokról, akcióinkról, próbalehetőségekről!

Szótár

Kettlebell

A kettlebell vagy girja egy hagyományos orosz öntöttvas súly, úgy néz ki, mint egy füles ágyúgolyó. Az 1986-os... Tovább