Életmód-tanácsadás, alakformálás, fogyás, diéta, vibrotréner, személyiedzés, Flabélos, TRX, Kettlebell, jóga.

Kedvencek közé

2021. Április 17. Szombat - Rudolf

A család fontossága a mindennapokban-idézet Müller Pétertől

A család a legkisebb egység és mindennek az alapja- a Ji King erre tanít. A „család" az ősi Kínában oly mértékben volt az egész emberi létezés mintája, hogy felfogásuk szerint még a halálon is túlmutatott: az elköltözők szellemcsaládja a földi családdal szoros kapcsolatban maradt.

Egészséges reggelik

A reggelizéssel kapcsolatos első számú szabály, hogy váljon a napi rutin részévé. A reggeli étkezés adja meg azt a kezdő "energialöketet", amely az olyan megpróbáltatások közepette, mint a stressz, a rohanás vagy a fizikai munka, elengedhetetlen. A rendszeres reggelizés ugyanis csökkenti az elhízás veszélyét, segít koncentrálni, ellenállóbbá teszi a szervezetet a betegségekkel szemben, gyermekek esetében pedig hozzájárul a...

30 nap az életmódváltásért

A személyre szabott edzésprogram végső célja az életmódváltás, ami az edzés, a táplálkozás és a  regeneráció megfelelő arányát, ill. a tudatos, jól megtervezett mindennapokat és az önmegvalósítást jelenti. Az egyik legnehezebb dolog a rendszeres, kiegyensúlyozott táplálkozásra való ráállás, a következő 30 napos feladatsor ebben nyújthat segítséget

Hullám keltette tornádó - a Plutó hatása

Az égen vándorló lassú mozgású bolygók hatásukkal leginkább a világ eseményeit befolyásolják, csak egészen kis erejüket használják az egyéni sorsok alakítására. A legmarkánsabb hatásokkal kétségkívül a Plútó rendelkezik. Szerencsére csak ritkán leckéztet, azaz ritkán mutatja meg önmagát.

Az élet művészete

Ahhoz, hogy harmóniában éljünk, bölcsességre van szükségünk. A Ji King erre tanít. Most megosztunk Veletek néhány olyan alapelvet, amiket a mindennapi élet során használhattok.

Az elhízás okai

Ha túlsúlyról, fogyókúráról beszélünk, nem lehet megkerülni a kérdést, mi is okozza a fölös kilókat? A legtermészetesebb válasz a kalóriaháztartás egyensúlyának felborulása. (túlzott kalóriabevitel és túl kevés kalóriafelhasználás).  Ha több kalóriát viszünk be, mint amennyire szervezetünknek szüksége van, akkor a maradék kalória valamilyen formában elraktározódik. Ez hosszú távon súlyfelesleghez, majd az elhízás különböző fázisaihoz vezet.
Első oldal   Előző oldal    …  7 8 9 10 11 12 13 14 15  …    Következő oldal   Utolsó oldal

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre,

hogy elsőként értesülj az újdonságokról, akcióinkról, próbalehetőségekről!

Szótár

Homeosztázis

Mi a homeosztázis   Definíció: Az élő szervezetnek a változó külső és belső körülményekhez való... Tovább