Életmód-tanácsadás, alakformálás, fogyás, diéta, vibrotréner, személyiedzés, Flabélos, TRX, Kettlebell, jóga.

Kedvencek közé

2022. Június 25. Szombat - Vilmos

A hajdináról receptekkel

Minden gabonafélék közül a hajdina a legjobb testmelegítő: energiát ad és szívóssá, ellenállóvá tesz bennünket. E keserűfűféle magját fogyaszthatjuk nyersen vagy pörkölve, egészben, lisztté és darává őrölve is. Az egész magból készülhet lepény, őrleményéből sokféle hajdinakása, lisztjéből péksütemény, palacsinta, sőt, akár torta is. A hajdina értékes tápanyag tartalmú, kellemesen fűszeres aromájú és különleges...

A glikémiás indexről röviden 1. rész

Szervezetünk elsőszámú üzemanyaga a glükóz nevű cukor, amelyet az általunk elfogyasztott táplálékban található keményítőből és cukorból állít elő. A glükózt a máj készíti miután a gyomor megemésztette a táplálékot. A glükóz ezután a test sejtjeibe kerül, ahol vagy azonnal elégetjük vagy elraktározzuk az izmokban és a zsírraktárakban későbbi használatra. Ami mindig más az a reakció sebessége: a glikémiás index ezt a...

Vonzd magadhoz vágyaidat!

A vonzás törvénye széles körben használt ezoterikus fogalom. Alapelve, hogy minden gondolat rezgéseket bocsát ki és a hasonló a hasonlót vonzza. A gondolatoknak teremtő ereje van: amire gondulunk, és hisszük, hogy ez lehetséges, az valósággá válik. A gondolatok lehetnek tudatosak vagy tudattalanok.Vonzd magadhoz vágyaidat! A vonzás törvényének idézetei – „időálló” használható jótanácsok a mindennapokra.

Kerüld el a túledzettséget! A túledzettség tünetei

A túledzés pszichológiai állapota még számos kutatás előtt áll. Azt azonban megállapították, hogy az edzés iránti vágy csökkenése gyakran hozható összefüggésbe a túledzéssel.

Védd magad a stressztől!

A rossz stresszt mindenki ismeri. Az idő nyomása, a sok feladat, a zaj, a kiszolgáltatottság érzése ennek tipikus példái. A stressz tünetei mindenkinél különbözőképpen jelentkeznek. Van, akinél heves szívdobogás, másoknál gyomorpanaszok formájában. A következők lehetnek még a stressz jelei:

Túrótorta liszt nélkül

A következő túrótorta recept nem tartalmaz sem hozzáadott lisztet sem pedig búzadarát. A pudingpor feladata, hogy összefogja a túrós masszát. Mennyei túrótorta, mely elkészítése 8-10 percet igényel csupán.
Első oldal   Előző oldal    …  6 7 8 9 10 11 12 13 14  …    Következő oldal   Utolsó oldal

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre,

hogy elsőként értesülj az újdonságokról, akcióinkról, próbalehetőségekről!

Szótár

Stabilizátor izmok

A test (meg)tartását és egyensúlyban tartását biztosító izmok. Tovább