Teremtsd meg vágyott körülményeidet !

Kedvencek közé

2024. Április 15. Hétfő - Tas, Anasztázia

Teremtsd meg vágyott körülményeidet ! 1. rész

Legyen csodálatos életed !

Forrás: Rhonda Byrne: Az erő

Ebben a cikksorozatban szeretném megmutatni neked  a csodálatos élethez vezető utat. Az egész sokkal egyszerűbb, mint hiszed és amint megérted, miként működik az élet és a benned lakozó erő, képessé válsz arra, hogy megtapasztald a létezés varázsát a maga teljességében-és akkor valóban csodálatos életed lesz !


• A világegyetemben minden mágneses, és minden rendelkezik egyfajta mágneses frekvenciával.
• Bárhogyan is érzed magad, akár jól, akár rosszul, az határozza meg a frekvenciádat, és mágnesként vonzod magadhoz azokat az embereket, eseményeket és körülményeket, akik és amelyek ugyanazon a frekvencián rezegnek!
• Bármikor megváltoztathatod a frekvenciádat, ha megváltoztatod az érzéseidet, és ezzel együtt minden más is megváltozik körülötted, hiszen egy másik frekvenciára váltasz.
• Ha valami rossz történt az életedben, képes vagy változtatni rajta. Sosincs túl késő, hiszen az érzéseidet mindig megváltoztathatod.
• Sok ember robotpilóta üzemmódba kapcsolta az érzéseit, ezért azok megmaradnak a történésekre adott puszta reakciók szintjén. Nem értik, hogy a történések oka valójában az érzéseikben rejlik.
• Ha valamit meg akarsz változtatni az életedben - legyen szó pénzről, egészségről, kapcsolatokról vagy bármilyen más témáról-, az érzéseiden kell változtatnod!
• Neheztelés, kritika, elégedetlenkedés - ezek mind a negativitás megnyilvánulási formái. És mind megannyi küzdelem forrása!
 
• Húzd ki a szótáradból az olyan szavakat, mint amilyen a szörnyű, borzasztó, a rettenetes, a gusztustalan és az undorító! Inkább olynokat használj, mint a fantasztikus, a csodás, az elképesztő, nagyszerű vagy a varázslatos!
• Ha épp csak 51 százalékban sugárzol pozitív gondolatokat és érzéseket a külvilág felé, máris átbillentetted az életed mérlegét!
• Minden egyes nap lehetőséget teremt egy új életre, hiszen minden egyes napon életed válaszútján állsz.   Bármelyik nap megváltoztathatod a jövőt - azáltal, ahogy érzel.
 

Szerző: Joósz Andrea

Ossza meg!

Vissza: Önmegvalósítás
címkék:

Kommentek


Gray Cook: A mozgás alapelvei - Funkcionális Mozgásminta Szűrés

 Vannak általános igazságok és alapelvek, melyeknek minden olyan filozófia, program vagy rendszer építőköveit kellene alkotniuk, mely fizikális fejlesztéssel vagy rehabilitációval foglalkozik: 1.Nem tudjuk magunkat, vagy másokat jobban fejleszteni, mint a természet.  2. Biztonságosabban és gyorsabban tudjuk magunkat, vagy másokat fejleszteni,...

10 ok, amiért érdemes 50 felett is edzeni

 Az 50 éven felülieknek sem szabad abbahagyniuk a rendszeres edzést, mert az öregedéssel járó  különböző problémák miatt egyre gyakrabban szorulnak gyógy-szeres kezelésre, egyre több időt kell orvosnál tölteni és egyre jobban csökken az életminőség is. Egyértelműen az a konklúzió vonható le, hogy...

Guggolj elöl tartott súllyal!

Az ágyéki gerincszakasz fájdalma a guggolás esetében is három fő okra vezethető vissza: a forgatónyomaték (előrehajlás), a kompresszió(nagy  gerincterhelés) és a flexió (hajlítás).  Az elöl tartott súllyal végzett guggolás a jellegéből fakadóan biztonságosabb, mint a háton tartott...

A helyes légzés fontossága az edzéseken

 Ebben a cikkben szeretném Veletek megértetni, hogy edzéseiteken és a mindennapjaitokban egyaránt  mennyire fontos és alapvető a helyes légzéstechnika. A helytelen légzés hosszútávon az ízületi láncolaton belül  az alsóháti szakasz hajlítását eredményezi a csípő hajlítása helyett,...

A kockás hasizom titka

Lehetséges gyors fogyás a hasról ? Az egyik leggyakoribb kérdés: hogyan fogyhatnék csak a hasamról, csak a csípőmről,csak a combomról? Milyen válaszokat kapnak az érdeklődők? Sok felülést és hasizomgyakorlatokat kell csinálni. Olyan gépeket kell használni, amelyek specifikusan a hasizmot erősítik (némely tévében rendelhető gépet kifejezetten ezzel reklámoznak!) Olyan eszközöket kell használni, amelyek elektromosan...

Teremtsd meg vágyott körülményeidet ! 1. rész

Ebben a cikksorozatban szeretném megmutatni neked  a csodálatos élethez vezető utat. Az egész sokkal egyszerűbb, mint hiszed és amint megérted, miként működik az élet és a benned lakozó erő, képessé válsz arra, hogy megtapasztald a létezés varázsát a maga teljességében-és akkor valóban csodálatos életed lesz !
  1 2 3 4 5  …    Következő oldal   Utolsó oldal

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre,

hogy elsőként értesülj az újdonságokról, akcióinkról, próbalehetőségekről!

Szótár

Kettlebell

A kettlebell vagy girja egy hagyományos orosz öntöttvas súly, úgy néz ki, mint egy füles ágyúgolyó. Az 1986-os... Tovább