Életmód-tanácsadás, alakformálás, fogyás, diéta, vibrotréner, személyiedzés, Flabélos, TRX, Kettlebell, jóga.

Kedvencek közé

2024. Április 15. Hétfő - Tas, Anasztázia

Használd a tested a gépek helyett ! A funkcionális edzés előnyei

Újabb wellness őrület vagy egy olyan erőfejlesztő módszer, amely még a testépítőknek is segíthet elérni az áhított külsőt ?  A funkcionális edzésmódszerekben végre találkozhat a testépítők  tréningje az atléták erőt és robbanékonyságot fejlesztő programjával és a hobbisportolók közérzetjavító edzésével.

A siker 12 kulcsa- légy boldog,egészséges és élj harmóniában a mindennapokban

 Mindig csodáltam azokat az embereket, akik sikeresek a munkájukban, gondoskodnak a családjukról, van elég szabadidejük, hogy azt a hobbijuknak szentelhessék és ráadásul még jól is néznek ki. A szórakoztatóiparban ilyen pl. Clint Eastwood és Oprah Winfrey. Az üzleti életben Steve Jobs és Warren Buffett. Mindenki tudna mondani hasonló embereket, akiket csodál. De hogyan csinálják?

Szerencsebambusz, a lakás elengedhetetlen dísze

 A valódi szerencsebambusz a sárkányfa törzsből származik, amely cserépben nevelve sárkányfává fejlődik. Feng-shui kedvelők akár akváriumban is fölnevelhetik. Manapság ne csodálkozzunk azon, ha a növények köré is tudatos marketing munka épül: jó példa erre a szerencsebambusz, a Lucky Bamboo, amellyel szinte minden virágboltban találkozhatunk.

Hogyan alakíts ki sikeres szokásokat?

Kétféle szokást különböztethetsz meg egymástól:az egyiket sikeresnek, a másikat sikertelen szokásnak hívjuk. A sikeres szokások támogatják az életterved megvalósítását, míg a sikertelen szokások csak az energiádat emésztik fel, de semmilyen eredményt hoznak.

Egészséges,hatékony testsúlycsökkentés

Nehéz mindenkinek egyféle recepttel szolgálni, hiszen nem vagyunk egyformák: más az életritmusunk, mások a családi étkezési szokásaink. De mindemellett az anyagcsere, az egyén tápanyag-hasznosító tulajdonsága, hormonszintje, genetikai adottsága sokszor nagyon különbözik. Éppen ezért nem lehet sablon szerinti diétába kezdeni. Mindig az egyén tapasztalata dönti el, hogy melyik számára a legmegfelelőbb módszer. Így egyik tippről sem lehet...
Első oldal   Előző oldal   1 2 3 4 5 6  …    Következő oldal   Utolsó oldal

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre,

hogy elsőként értesülj az újdonságokról, akcióinkról, próbalehetőségekről!

Szótár

Neuromuszkuláris kapcsolatok

A mozgást vezérlő központi idegrendszer és a működő izmok közötti (röviden: izom-ideg) kapcsolatok... Tovább