Adventi gyakorlatok 2

Kedvencek közé

2022. Június 25. Szombat - Vilmos

Adventi gyakorlatok 2

Adventi gyakorlatok 2

Adventi gyakorlatok 2 A bőség nem szerencse kérdése!


Ha azt gondolod, hogy bőségben és gazdagon élni csupán szerencse kérdése, akkor nagyon tévedsz. Azok az emberek, akik képesek megteremteni életük során a bőséget, mindannyian birtokában vannak egy képességnek, amit bárki megtanulhat. Erről szól advent második hetének üzenete.

A második sarkalatos erény az igazságosság, ennek a száma a 8-as. A 8-as szám a tudatos szembenézés önmagaddal, a saját lehetőségeiddel, és ez a szám egyben a pénz és a bőség száma is.

Mennyire ismered magad?
Advent második hetében az igazságosság erényét kell megvizsgálnod magadban, vagyis azt a tényt, hogy mennyire ismered saját magad. Vajon olyan életet élsz, ami méltó hozzád, vagy csupán halvány árnyéka vagy annak, aki mindig is lenni szerettél volna.

A sikeres és gazdag emberek jól ismerik magukat
Azok az emberek, akik sikeres életet élnek, bőségben és gazdagságban, nagyon tudatosak önmagukban. Teljes mértékben  tisztában vannak a lehetőségeikkel, a képességeikkel. Úgy alakítják az életüket a célkitűzéseiknek köszönhetően, hogy mindig képesek legyenek élni a lehetőségeikkel, és ha ehhez hiányzik egy képesség az életükből, akkor célként tűzik ki, hogy megtanulják.

Írd le magadnak, hogy milyen életre vágysz!
Szánj néhány órát önmagadra, amikor senki nem zavar. Vegyél elő egy tiszta, üres papírt és egy tollat vagy ceruzát. Írj össze mindent az életedben, amire vágysz, hogy megtörténjen. Írd le, hogy mivel foglalkoznál, akkor, ha nem lenne gond a pénz és a megélhetés, amit akkor is szívesen tennél, ha már milliók állnának rendelkezésedre a bankszámládon. Ereszd el a fantáziádat, ebben a múlt héten már begyakorolt intuíciód sokat fog segíteni.

Írd le, hogy mi akadályoz abban, hogy elérd, amire vágysz!
A következő lépésben, írd le, egy másik tiszta papírra, hogy mi az, ami elválaszt téged attól, hogy azzal foglalkozz, amivel igazán szeretnél. Mik a legnagyobb akadályok? Ha ez a félelem, akkor azt is írd le a papírra. Mindent, ami meggátol téged abban, hogy olyan életet élj, amit szeretnél.

Készíts tervet az akadályok elhárítására!
A harmadik lépésben azokból a dolgokból készíts egy részletes feladatlistát, amik meggátolnak a teljes élet elérésében. Mit kell tenned ahhoz, hogy többé ne legyenek akadályok előtted.  Egyszerűen készíts tervet az akadályok elhárítására!

Dönts úgy, hogy mindent megteszel, amit csak szükséges!
Határozd el, hogy karácsonyi pihenés után a következő évben nekiállsz elvégezni azokat a feladatokat, amik segítenek elhárítani neked ezeket az akadályokat.

Ossza meg!

Vissza: Önmegvalósítás
címkék:

Kommentek


Gray Cook: A mozgás alapelvei - Funkcionális Mozgásminta Szűrés

 Vannak általános igazságok és alapelvek, melyeknek minden olyan filozófia, program vagy rendszer építőköveit kellene alkotniuk, mely fizikális fejlesztéssel vagy rehabilitációval foglalkozik: 1.Nem tudjuk magunkat, vagy másokat jobban fejleszteni, mint a természet.  2. Biztonságosabban és gyorsabban tudjuk magunkat, vagy másokat fejleszteni,...

10 ok, amiért érdemes 50 felett is edzeni

 Az 50 éven felülieknek sem szabad abbahagyniuk a rendszeres edzést, mert az öregedéssel járó  különböző problémák miatt egyre gyakrabban szorulnak gyógy-szeres kezelésre, egyre több időt kell orvosnál tölteni és egyre jobban csökken az életminőség is. Egyértelműen az a konklúzió vonható le, hogy...

Guggolj elöl tartott súllyal!

Az ágyéki gerincszakasz fájdalma a guggolás esetében is három fő okra vezethető vissza: a forgatónyomaték (előrehajlás), a kompresszió(nagy  gerincterhelés) és a flexió (hajlítás).  Az elöl tartott súllyal végzett guggolás a jellegéből fakadóan biztonságosabb, mint a háton tartott...

A helyes légzés fontossága az edzéseken

 Ebben a cikkben szeretném Veletek megértetni, hogy edzéseiteken és a mindennapjaitokban egyaránt  mennyire fontos és alapvető a helyes légzéstechnika. A helytelen légzés hosszútávon az ízületi láncolaton belül  az alsóháti szakasz hajlítását eredményezi a csípő hajlítása helyett,...

A kockás hasizom titka

Lehetséges gyors fogyás a hasról ? Az egyik leggyakoribb kérdés: hogyan fogyhatnék csak a hasamról, csak a csípőmről,csak a combomról? Milyen válaszokat kapnak az érdeklődők? Sok felülést és hasizomgyakorlatokat kell csinálni. Olyan gépeket kell használni, amelyek specifikusan a hasizmot erősítik (némely tévében rendelhető gépet kifejezetten ezzel reklámoznak!) Olyan eszközöket kell használni, amelyek elektromosan...

Teremtsd meg vágyott körülményeidet ! 1. rész

Ebben a cikksorozatban szeretném megmutatni neked  a csodálatos élethez vezető utat. Az egész sokkal egyszerűbb, mint hiszed és amint megérted, miként működik az élet és a benned lakozó erő, képessé válsz arra, hogy megtapasztald a létezés varázsát a maga teljességében-és akkor valóban csodálatos életed lesz !
  1 2 3 4 5  …    Következő oldal   Utolsó oldal

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre,

hogy elsőként értesülj az újdonságokról, akcióinkról, próbalehetőségekről!

Szótár

Homeosztázis

Mi a homeosztázis   Definíció: Az élő szervezetnek a változó külső és belső körülményekhez való... Tovább