10 lecke az angyaloktól

Kedvencek közé

2022. Június 25. Szombat - Vilmos

10 lecke az angyaloktól

10 lecke az angyaloktól

10 lecke az angyaloktól


1.    Élj egységben
Olyan cselekvésekkel töltsd el az időd, amik egyeznek a legfelsőbb szándékaiddal. Engedd el azokat a dolgokat, amikre az egód sarkall és hagyj fel velük. Azok a dolgok vagy úgy lesznek meggyógyítva, hogy élvezni fogod őket, vagy pedig ezek a tevékenységek könnyen lemorzsolódnak majd. Bízz a szívedben, biztonságban leszel, ha felhagysz azzal a munkával és tevékenységgel, ami nem passzol az igazi érdeklődési körödhöz.


2.    Csak a most létezik
Teljesen a mostban vagy. Ne arra figyelj, hogy mit hozhat a holnap - ez arra utal, hogy te nem vagy tökéletes, vagy hiányzik valami, és te csak akkor leszel egész, ha a jövőben valami külső dolog érkezik az életedbe. Ne a holnapra fókuszálj  a pillanat áldásai helyett.


3.    Minden konfliktus a te fejedben van
Minden konfliktus, amit látsz vagy tapasztalsz a külvilágban az egód kivetülése. Az igazat megvallva, a világ teljesen békés, és a te félelmed a békétől vetülnek vissza a világra. Te nem akarod megoldani a belső konfliktusod, de meg akarsz tőle szabadulni. Így, kivetíted  a többi emberre, és azt gondolod, hogy ők azok, akik okozzák a diszharmóniát. A többi ember semleges, üres tábla, te színezed ki őket a saját gondolataiddal és definícióiddal. Aztán úgy reagálsz ezekre a színekre és definíciókra, mintha valósak lennének. A többiek, úgy bánnak veled, ahogy azt te elvárod, mintegy önbeteljesítő jóslatként Mindig megvan a hatalmad megválasztani a gondolataidat és érzéseidet, amiket az egyes szituációknak tulajdonítasz.


4.    Tisztítsd meg étked
Minden ételnek van rezgése, és te olyan magasan és finoman akarsz rezegni, amihez hozzá vagy hangolva. Diétázz, egyél friss gyümölcsöket és zöldségeket, magokat, teljes kiőrlésű gabonaféléket, amiknek a legmagasabb a rezgése. Kerüld a zsíros húsokat és tejtermékeket, alkoholt, cukrot, csokoládét, és a koffeint, melyeknek alacsonyabb a rezgésük. Emlékezz arra, hogy minden ételnek a kivonata sokall hosszabban hat rád, mint ahogyan azt megemésztetted.


5.    Ne azzal a céllal adj, hogy kapj
Engedd el a körvonalazást, hogy milyen eredményeket kapsz majd azért amit adsz. Eredményeket fogsz kapni az adásért cserébe: ez egy univerzális törvény. De az nem tőled függ, hogy az ok és hatás hogyan cirkulálnak. Ha cserébe vársz valamit, akkor nem is igazán adsz. Engedd el minden kikötésedet, amikor másoknak adsz.


6.    Tölts egyedül időt a természetben
A természet hangjai és illatai láthatatlanok, ezért el tudják vinni az elméd a szellem láthatatlan birodalmába, ahol gyorsabb és magasabb a rezgés. A természet gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. Amikor a természetben vagy, segít neked adaptálódni, felvenni a Föld természetes ritmusát, és ahogy az idő és a ciklusok mindennek a részesei, te is jobban szinkronicitásba kerülsz az élet ritmusával.


7.    Szakadj el az anyagtól
Amikor gondolatban hozzá vagy kapcsolódva az anyaghoz, ez ego termékeivel maradsz kapcsolatban, és ezért maradsz hozzákötve magához az egóhoz. Nincs semmi rossz az anyagi dolgokban, az anyag maga semleges. Mindenkinek vannak szükségletei, mint például étel, ruha, és szállás. Ha túlságosan a materiális dolgokra támaszkodsz -mint pl. ha folyamatosan a pénzre és a hatalomra gondolsz - akkor az alacsonyabb természetünkre fókuszálsz, a felsőbb éned helyett.


8.    Ne ítélkezz
Azért ítélkezel, hogy megóvd magad, hogy távol tartsd a többi embert, így nem jöhetnek közel, és nem sérülhetsz meg. Nincs szükséged a védekezésedre gondolni, biztonságban vagy.  


9.    Ott élsz, ahová tudatosságod fókuszálod
Ha egy nem szeretetteljes gondolat van benned - verseny, irigység, vagy aggodalom - fájdalmat érzel. Te VAGY a tudatosságod és te érzed, hogy hová fókuszálod a tudatosságodat. Nem akarsz fájdalmat. Ezért, válaszd azt, hogy átadod a nem szeretetteljes gondolataidat a fénynek. A boldogságodat nem a külső körülmények alakítják, a saját gondolataid színezik a világodat.


10.    Minden dologban dicsőítsd az univerzumot
Ne keresd magad dicsőségét. Lényegében, amikor az univerzumot dicsőíted, akkor önmagad azon részét is dicsőíted amely Istennel van. Amikor Istent dicsőíted, kívül maradsz az egón, és a felsőbb éned tudatosságában maradsz.

Ossza meg!

Vissza: Önmegvalósítás
címkék:

Kommentek


Gray Cook: A mozgás alapelvei - Funkcionális Mozgásminta Szűrés

 Vannak általános igazságok és alapelvek, melyeknek minden olyan filozófia, program vagy rendszer építőköveit kellene alkotniuk, mely fizikális fejlesztéssel vagy rehabilitációval foglalkozik: 1.Nem tudjuk magunkat, vagy másokat jobban fejleszteni, mint a természet.  2. Biztonságosabban és gyorsabban tudjuk magunkat, vagy másokat fejleszteni,...

10 ok, amiért érdemes 50 felett is edzeni

 Az 50 éven felülieknek sem szabad abbahagyniuk a rendszeres edzést, mert az öregedéssel járó  különböző problémák miatt egyre gyakrabban szorulnak gyógy-szeres kezelésre, egyre több időt kell orvosnál tölteni és egyre jobban csökken az életminőség is. Egyértelműen az a konklúzió vonható le, hogy...

Guggolj elöl tartott súllyal!

Az ágyéki gerincszakasz fájdalma a guggolás esetében is három fő okra vezethető vissza: a forgatónyomaték (előrehajlás), a kompresszió(nagy  gerincterhelés) és a flexió (hajlítás).  Az elöl tartott súllyal végzett guggolás a jellegéből fakadóan biztonságosabb, mint a háton tartott...

A helyes légzés fontossága az edzéseken

 Ebben a cikkben szeretném Veletek megértetni, hogy edzéseiteken és a mindennapjaitokban egyaránt  mennyire fontos és alapvető a helyes légzéstechnika. A helytelen légzés hosszútávon az ízületi láncolaton belül  az alsóháti szakasz hajlítását eredményezi a csípő hajlítása helyett,...

A kockás hasizom titka

Lehetséges gyors fogyás a hasról ? Az egyik leggyakoribb kérdés: hogyan fogyhatnék csak a hasamról, csak a csípőmről,csak a combomról? Milyen válaszokat kapnak az érdeklődők? Sok felülést és hasizomgyakorlatokat kell csinálni. Olyan gépeket kell használni, amelyek specifikusan a hasizmot erősítik (némely tévében rendelhető gépet kifejezetten ezzel reklámoznak!) Olyan eszközöket kell használni, amelyek elektromosan...

Teremtsd meg vágyott körülményeidet ! 1. rész

Ebben a cikksorozatban szeretném megmutatni neked  a csodálatos élethez vezető utat. Az egész sokkal egyszerűbb, mint hiszed és amint megérted, miként működik az élet és a benned lakozó erő, képessé válsz arra, hogy megtapasztald a létezés varázsát a maga teljességében-és akkor valóban csodálatos életed lesz !
  1 2 3 4 5  …    Következő oldal   Utolsó oldal

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre,

hogy elsőként értesülj az újdonságokról, akcióinkról, próbalehetőségekről!

Szótár

Kettlebell

A kettlebell vagy girja egy hagyományos orosz öntöttvas súly, úgy néz ki, mint egy füles ágyúgolyó. Az 1986-os... Tovább