Egy kis asztrológia 2013. november 9-10.

Kedvencek közé

2023. Június 8. Csütörtök - Medárd

Egy kis asztrológia 2013. november 9-10.

Asztrológia  2013. november 9-10.

Ha jó az irány, minden jóra fordul. Az elmúlt időszak elhozta számunkra azt a döntési helyzetet, hogy felvállajuk-e a szívünknek-lelkünknek igazán kedves dolgokat, a valódi küldetéseinket? Legyen szó munkáról, magánéletről, vezérlő eszméinkről, vagy életmódunk bármely irányba való változtatásáról, ideje elgondolkodni azon, hogy mi az a tevékenység, ki az a társ, mi az az életminőség, amivel igazán kiteljesedettnek érezzük magunkat, mi az, amire a szívünk vágyik?


Vajon mik azok az eszmék és minőségek, amelyekért azt érezzük, hogy képesek vagyunk önmagunkból is áldozva küzdeni, célzottan és megingathatatlanul kitartani, szívósan és keményen megdolgozni, hiszen számunkra a legfőbb értéket képviselik? Mik azok a minőségek, amelyekért az élet minden fájdalmát (és örömét), küzdelmét (és harmóniáját), könnyeit (és nevetését), támadását (és ajándékát) képesek vagyunk elviselni, sőt, önként vállalni?
Ez a hétvége segít még tisztábban látni, megérteni helyzetünket, vagy akár máris könnyíteni egy kicsit. A Hold a Vízöntő jegyén vonul végig, így ezen a hétvégén nyitottak vagyunk az újdonságokra, különlegességekre, a lélek és az érzelmek szabadon szárnyalhatnak. Családi ügyekben és érzelmekben a tisztázás ideje jön.
 
Csillagképileg a Bak alatt jár a Hold, aki a Napúton visszafordulva, a Tejútra néz. Különösen szombaton, a reggeli órákban érezhetjük ezt, amikor a Hold a Bak feje alatt halad el – megjelenik nem csak a múltba való visszatekintés, de az is, hogy magasabb célokat láthatunk meg magunk előtt, amelyekért érdemes kitartóan megdolgozni.  Ezt azonban vállalnunk is érdemes (Bak), hiszen akkor jön a megkönnyebbülés, ha vállaltuk és megoldjuk a feladatokat, lelki-szellemi-fizikai munkáinkat.
A vasárnap nap is erről a folyamatról szól – a felvállalás és az általa beinduló tisztulás, szabaddá válás ideje jön el. Felismerjük, hogyan tudjuk előmozdítani sorsunk gépezetét, hogyan indíthatunk el új dolgokat, és hogyan tehetünk szert az önuralom képességére. Teherbírásunk (testileg és lelkileg) megnő, még az eddig nehéznek ítélt dolgokat is lépésről lépésre visszük, tesszük, alakítjuk.
Vasárnap késő este direktbe fordul a Merkúr, tehát a karmikus irány szerint folytatja útját: ideje megejteni a rég halogatott beszélgetéseket, elküldeni a titkos leveleket, kimondani a tiszta érzéseket.
A Vénusz a Plútóhoz közeledik, a regeneráló, sorsfordító, magasba emelő erőhöz, így nem véletlenül érezhetjük, hogy hamarosan fordul a kocka, közeleg a megújulás ideje az érzelmek terén.

Karmafeloldás, karma asztrológia Gödöllőn:

Joósz Andrea +36 20 318 4749

Ossza meg!

Vissza: Önmegvalósítás
címkék:

Kommentek


Gray Cook: A mozgás alapelvei - Funkcionális Mozgásminta Szűrés

 Vannak általános igazságok és alapelvek, melyeknek minden olyan filozófia, program vagy rendszer építőköveit kellene alkotniuk, mely fizikális fejlesztéssel vagy rehabilitációval foglalkozik: 1.Nem tudjuk magunkat, vagy másokat jobban fejleszteni, mint a természet.  2. Biztonságosabban és gyorsabban tudjuk magunkat, vagy másokat fejleszteni,...

10 ok, amiért érdemes 50 felett is edzeni

 Az 50 éven felülieknek sem szabad abbahagyniuk a rendszeres edzést, mert az öregedéssel járó  különböző problémák miatt egyre gyakrabban szorulnak gyógy-szeres kezelésre, egyre több időt kell orvosnál tölteni és egyre jobban csökken az életminőség is. Egyértelműen az a konklúzió vonható le, hogy...

Guggolj elöl tartott súllyal!

Az ágyéki gerincszakasz fájdalma a guggolás esetében is három fő okra vezethető vissza: a forgatónyomaték (előrehajlás), a kompresszió(nagy  gerincterhelés) és a flexió (hajlítás).  Az elöl tartott súllyal végzett guggolás a jellegéből fakadóan biztonságosabb, mint a háton tartott...

A helyes légzés fontossága az edzéseken

 Ebben a cikkben szeretném Veletek megértetni, hogy edzéseiteken és a mindennapjaitokban egyaránt  mennyire fontos és alapvető a helyes légzéstechnika. A helytelen légzés hosszútávon az ízületi láncolaton belül  az alsóháti szakasz hajlítását eredményezi a csípő hajlítása helyett,...

A kockás hasizom titka

Lehetséges gyors fogyás a hasról ? Az egyik leggyakoribb kérdés: hogyan fogyhatnék csak a hasamról, csak a csípőmről,csak a combomról? Milyen válaszokat kapnak az érdeklődők? Sok felülést és hasizomgyakorlatokat kell csinálni. Olyan gépeket kell használni, amelyek specifikusan a hasizmot erősítik (némely tévében rendelhető gépet kifejezetten ezzel reklámoznak!) Olyan eszközöket kell használni, amelyek elektromosan...

Teremtsd meg vágyott körülményeidet ! 1. rész

Ebben a cikksorozatban szeretném megmutatni neked  a csodálatos élethez vezető utat. Az egész sokkal egyszerűbb, mint hiszed és amint megérted, miként működik az élet és a benned lakozó erő, képessé válsz arra, hogy megtapasztald a létezés varázsát a maga teljességében-és akkor valóban csodálatos életed lesz !
  1 2 3 4 5  …    Következő oldal   Utolsó oldal

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre,

hogy elsőként értesülj az újdonságokról, akcióinkról, próbalehetőségekről!

Szótár

Homeosztázis

Mi a homeosztázis   Definíció: Az élő szervezetnek a változó külső és belső körülményekhez való... Tovább